close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Aviz psihologic Scoala de Soferi

  Test psihologic

  Testare psihologica

  Aviz psihologic Scoala de Soferi

  Test psihologic

  Testare psihologica

  Scoala de Soferi Brasov Auto Antal

  Aviz psihologic

  Una din conditiile impuse pentru obtinerea unui permis auto este efectuarea unui test psihologic. Acest test nu face decat sa masoare reflexele si abilitatile necesare conducerii unei masini ce necesita un permis categoria B. 

  Testarea se efectuezaza de un psiholog care emite avizul psihologic necesar la intocmirea dosarului de evaluare pentru sustinerea examenului auto. Ioana, calda si empatica, este cea cu care vei sustine aceste testari.

  Testarea psihologica este una din conditiile pe care toti elevii inscrisi la Scoala de Soferi Auto Antal Brasov trebuie sa o indeplineasca. Avizul psihologic este necesar la obtinerea, reinnoirea cat si redobandirea permisului de conducere auto categoria B.

  Sunte langa tine, te indrumam si iti oferim tot suportul necesar pentru intocmirea dosarului de examinare auto, conform cerintelor impuse de organele de politie.

  Scola auto Antal Brasov

  Programare testare psihologica

  Ioana A.
  Telefon: 0745 164 825

  Contact Icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.