close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Scoala de Soferi Auto Brasov si Rupea

  Despre noi

  Scoala Auto ANTAL - Categoria B

  Scoala de Soferi Auto Brasov si Rupea

  Despre noi

  Scoala Auto ANTAL - Categoria B

  Scoala de Soferi Brasov si Rupea Auto Antal

  Permis auto Categoria B

  Scoala Auto Antal din Brasov si din Rupea iti ofera tot suportul teoretic si practic pentru a obtine mobilitatea dorita, si anume, un permis categoria B. Astfel, in sali de curs cu dotari de specialitate si la volanul unor autoturisme moderne vei deprinde toate cunostintele practice si teoretice pentru a deveni un bun conducator auto.

  Instructori auto profesionisti
  Bine pregatiti, instructorii autorizati ai Scolii de Soferi Auto Antal iti ofera cunostintele necesare atat pentru a obtine permisul categoria B cat si pentru a avea un comportament adecvat in trafic.

  Sali de curs moderne
  Salile de curs sunt dotate cu materiale didactice de calitate, cu calculatoare performante si un sistem informatic pentru accesul nelimitat la aplicatii si chestionare online similare cu cele ale Politiei.

  Preturi Scoala Auto Antal Brasov si Rupea
  Ai preturi incapand cu 1700 lei si reducere 10% la inscrierea online. Flexibili, iti oferim si posibilitatea de a plati in rate si a urma cursurile in functie de programul tau. 

  Dosar inscriere Scoala Auto Brasov si Rupea
  Iti sustinem toate demersurile pentru intocmirea dosarului de insciere: fisa medicala, aviz psihologic, etc.

  Promovabilitate mare, transparenta si preturi la vedere

  Preturi de la 1700 lei, reducere 10% la inscrierea online

  Contact Icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.