close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Permis categoria B Brasov si Rupea cu Scoala Auto Antal

  Categoria B

  Instructori autorizati categoria B

  Permis categoria B Brasov si Rupea cu Scoala Auto Antal

  Categoria B

  Instructori autorizati categoria B

  Scoala de Soferi Auto Antal Brasov

  Permis categoria B

  Obtine un permis categoria B si condu un autovehicul cu o masa de maxim 3.5 tone si maxim 8+1 locuri. Castiga-ti independenta si mobilitatea! Vino la Soala de Soferi Auto Antal si alaturi de un personal devotat vei obtine cunostintele practice si teoretice necesare dobandirii unui permis categoria B.

  Te invatam sa conduci! Toti cei care au parcurs cursurile scolilor noastre auto din Brasov si din Rupea au devenit soferi responsabili, pregatiti sa faca fata provocarilor din trafic.

  Constienti de rolul nostru, ne asiguram ca fiecare elev in parte este pregatit atat din punct de vedere teoretic cat si din punct de vedere practic pentru a sustine si a promova examenul auto. 

  Pregatire intensa

  Profesionalism si calitate

  In cele 24 de ore de pregatire teoretica (legislatie) si in cele 30 de ore de conducere vei invata sa conduci in siguranta si sa obtii un permis categoria B. Toti instructorii nostri sunt implicati 100% si creeaza un climat comod de invatate, stresul fiind eliminat.

  Fa-ti curaj si te vei convinge! Si tu poti obtine un permis categoria B! Cei mai multi dintre cursantii Scolii de Soferi Brasov Auto Antal au obtinut permisul din prima incercare. Promovabilitatea, calitatea umana si profesionala a intructorilor auto, dotarile salilor de curs, chestionarele si preturile practicare ne recomanda.

  Contact Icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.