close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Scoala Auto Brasov si Rupea

  Legislatie

  Curs complet de legislatie rutiera

  Scoala Auto Brasov si Rupea

  Legislatie

  Curs complet de legislatie rutiera

  Curs de legislatie rutiera

  Fiecare elev al Scolii de Soferi Auto Antal Brasov este invitat la un curs complet si bine structurat de „Legislatie Rutiera”. Cursurile teoretice pentru obtinerea permisului auto categoria B se desfasoara la sediul nostru, in sali dotate cu calculatoare moderne, aplicatii, chestionare online si sisteme de testare similare cu cele folosite de Politie.

  In cadrul cursului de legislatie rutiera vei invata:

  • indicatoarele rutiere;
  • marcajele rutiere;
  • manevrele;
  • infractiunile si contraventiile;
  • conduita ecologica si preventica;
  • normele de prim ajutor.

  Pregatire teoretica

  Pregatirea teoretica este la fel de importanta precum pregatirea practica. Vei invata despre toate indicatoarele si marcajele rutiere, sa respecti semnalele politistilor si sa reactionezi la semnalele luminoase.

  Pozitia in timpul mersului este foarte importanta pentru a avea o vizibilitate buna. Si ea se invata. De asemenea, vei invata totul despre depasire, viteza si distanta intre vehicule pentru a fi in siguranta, oprire, stationare si parcare.

  Te vom invata toate manevrele si regulile pe care trebuie sa le respecti, prioritatile la trecere, circulatia in functie de drumul tranzitat si tot ce trebuie sa stii pentru a te comporta corect in trafic.

  Vei studia alaturi de noi toate capitolele din Codul Rutier. De asemenea, poti citi Codul Rutier de pe orice dispozitiv mobil.

  Iti vom pune la dispozitie toata legislatia in vigoare care are legatura cu circulatia pe drumurile publice.

  Afla totul despre procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere categoria B.

  Ne vom asigura ca ai pregatirea teoretica necesara pentru a promova examenul de conducere.

  Contact Icon
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.